Բաղադրությունը

1Կաթնաշոռ

2Աղ

3Շաքարավազ 

4Չորացրած լոլիկ

5Ձու

6Թթվասեր

7Ոսպ 1 ճ.գ.

8 200 հատ.

9Գազար ՝ ձեւավորման համար

Պատրասման եղանակը

1. Մակարոնը եփել աղ արած ջրում, հանել ջրից եւ չորացնել սրբիչի վրա:
2. Պատրաստենք միջուկը: Կաթնաշոռին ավելացնել ձուն, սպիտակաձավարը, 1 ճ.գ. թթվասեր, աղը, պղպեղը եւ չորացրած լոլիկը եւ խառնել:
3. Ֆորմայի պատերին կարագ քսել: Հատակին պարույրներով դասավորում ենք մակարոնը: Մեջը լցնում ենք կաթնաշոռի խառնուրդը, ապա նորից պարուրաձեւ մակարոնը եւ նորից կաթնաշոռը: Մակարոնի վերջին շերտը պատում ենք 1 ճաշի գդալ թթվասերով:
4. Դնում ենք 180 ՛ C տաքացրած ջեռոցը՝ մինչեւ եփելը՝ մոտ 30 րոպե: Մի փոքր սառեցնում ենք եւ զարդարում գազարով:
ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ…