Բաղադրությունը

1Աղացած միս

2Կարտոֆիլ

3Սունկ

4Պանիր

5Ձվի դեղնուց

6Բուսական յուղ

7Աղ

Պատրասման եղանակը

1. Աղացած միսը աղ եւ պղպեղ անել
2. Սնկերի ոտքը պոկել եւ գլխիկները լցնել աղացած մսով: Տապակել բուսական յուղի մեջ:
3. Կարտոֆիլ մաքրել եւ կտրել բարակ տաշեղների
4. Կեքսի ֆորմաների մեջ ծաղկի ձեւով դասավորել կարտոֆիլը:
5. Պանիրը միջին քերիչով քերել, ավելացնել ձվի դեղնուցը, աղ անել եւ հարել մինչեւ միասեռ զանգված դառնալը: Լցնել ֆորմաների մեջտեղը եւ սնկերը դնել վրան: Կարտոֆիլի շերտերին բուսական յուղ քսել: Դնել 180 ՛ C տաքացրած ջեռոցը եւ թխել մինչեւ ոսկեգունի` 15-20 րոպե:
6. Թողնել մի փոքր սառչի եւ հանել ֆորմաներից:
ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ…