Բաղադրությունը

1Հավի աղացած միս

2Շերտավոր խմոր

3Պանիր

4Կանաչ սոխ

5Տոմատ

6Կետչուպ

7Մայոնեզ ձիթապտղի

8Բուսական յուղ

9Աղ

10 

Պատրասման եղանակը

1. Խմորը հանել սառնարանից եւ 1 ժամ դնել մի տաք տեղ, որպեսզի բարձրանալ.
2. Խմորը բաժանել է երկու մասի: Առաջինը մասը կարկանդակի տակը գցելու համար է, իսկ երկրորդը՝ ծածկելու:
3. Միջուկը պատրաստելու համար հավի աղացած միսը 15 րոպե տապակել բուսական յուղի մեջ:
4. Թավայի մեջ ավելացնել տոմատը:
5. Եփել 5-7 րոպե, ապա ավելացնել կետչուպը, համեմունքը եւ աղը: Եփել 5 րոպե:
6. Ֆորման բուսական յուղով պատել, մեջը դնել խմորը եւ վրան լցնել մսային խառնուրդը: Շաղ տալ մանր կտրատած կանաչ սոխ:
7. Պանիրը քերել եւ ավելացնել կարկանդակի միջուկին եւ մի փոքր մայոնեզ քսել:.
8. Երկրորդ շերտով ծածկել եւ ծայրերը միացնել:
9. 30 րոպե դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցը:
ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ…