Բաղադրությունը

1Ձիթապտղի յուղ

2Կիտրոնի հյութ

3Սխտոր

4Չորացրած օրեգանո

5Լոբի կարմիր 0.5 թեյի գդալ

6Լոլիկ

7Կարմիր սոխ

8Վարունգ

9Կանաչ պղպեղ

10Ֆետա պանիր

11Ձիթապտուղ, առանց կոր

12Ծովային աղ

Պատրասման եղանակը

1. Փոքր բանկայի մեջ խառնել ձիթապտղի յուղը, կիտրոնի հյութը, մանրացրած սխտորը, աղը, պղպեղը եւ օրեգանոն: Փակել կափարիչով եւ լավ թափահարել:
2. Մեծ ամանի լցնել ոչ մեծ կտորների կտրած լոլիկը, կիսակլոր կտրատալ վարունգը, բարակ օղակներով կտրատած կարմիր սոխը, բարակ շերտերով կտրատած կանաչ պղպեղը, խորանարդիկներով կտրատած ֆետա պանիրը եւ ձիթապտուղը:
3. Մատուցելուց առաջ լցնել սոուսը, զգուշորեն խառնել եւ վրան ցանել սեւ պղպեղ: