Պատրասման եղանակը
1. Փոքր բանկայի մեջ խառնել ձիթապտղի յուղը, կիտրոնի հյութը, մանրացրած սխտորը, աղը, պղպեղը եւ օրեգանոն: Փակել կափարիչով եւ լավ թափահարել:
2. Մեծ ամանի լցնել ոչ մեծ կտորների կտրած լոլիկը, կիսակլոր կտրատալ վարունգը, բարակ օղակներով կտրատած կարմիր սոխը, բարակ շերտերով կտրատած կանաչ պղպեղը, խորանարդիկներով կտրատած ֆետա պանիրը եւ ձիթապտուղը:
3. Մատուցելուց առաջ լցնել սոուսը, զգուշորեն խառնել եւ վրան ցանել սեւ պղպեղ: